Страхил Попов: Мачът с Англия е в миналото, дано сме си извадили поуките (видео)

Бранителят на националния отбор Страхил Попов заяви, че тимът ни гледа напред към предстоящите плейофи на Лигата на нациите, чрез които можем да се класиране за Евро 2020. Защитникът на Касъмпаша е на мнение, че мачът с Англия трябва да бъде оставен в миналото, след като се вземат необходимите изводи.



“Плейофите от Лигата на нациите са шанс, който от доста години не е присъствал в националбния, така че е нромално вече да мислим за това. Всички трябва да бъдем концентрирани, за да се представим добре. Всеки футболист, който е националния отбор трябва да е професионалист, така че всеки трябва да е подготвен за всякакви условия. Мачаът с Англия го гледах в чужбина. Съжалявах нашите футболисти и не се чувствах добре, но това е минало и трябва всички да си направим изводите, за да не се получават такива неща отново”, каза Попов.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти