Арсенал и Ман Юнайтед ще гледат Демирал срещу Исландия

Арсенал и Ман Юнайтед ще гледат Демирал срещу Исландия

Защитникът на Ювентус Мерих Демирал привлича все по-сериозен интерес към себе си. Последните информации са, че английските грандове Арсенал и Манчестър Юнайтед ще изпратят свои скаути, които да наблюдават изявите на централния бранител по време на европейската квалификация между Турция и Исландия.

Демирал е считан за един от големите таланти в европейския футбол. Той обаче така и не може да се пребори за титулярно място в Юве в конкуренцията на Леонардо Бонучи и Матайс де Лихт. Затова няма да е изненада, ако поиска трансфер през зимата. 

“Старата госпожа” привлече 21-годишния Демирал през това лято от Сасуоло. От клуба едва ли ще искат да се разделят толкова бързо с него, но може би ще са склонни да го пратят под наем, за да трупа игрови опит.

Юнайтед и Арсенал обаче не са единствените отбори, които се интересуват от младия турчин. Апетити към него има и от страна на Милан, както и от още няколко отбора от Серия “А”.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти