Гледай на живо

Контролна среща: България (U16) - Вестфалия (U16) 0:1

Ювентус и Ман Юнайтед не могат да се разберат за цената на Манджукич

Ювентус и Ман Юнайтед не могат да се разберат за цената на Манджукич

Ювентус и Манчестър Юнайтед продължават да не могат да се разберат за цената на нападателя Марио Манджукич. “Червените дяволи” имат сериозен интерес към хърватина. Те опитаха да го привлекат още през лятото, но и тогава не успяха да постигнат споразумение с торинци. Сега англичаните правят нов опит да си осигурят услугите на ветерана, но отново удрат на камък, твърди “Ла Стампа”.

Манждукич има желание да напусне, тъй като не получава никакви шансове откакто треньор на Ювентус стана Маурицио Сари. От Ювентус обаче са му поставили определена цена около 10 милиона евро и не искат да го пуснат за по-малко. Манчестър Юнайтед за момента не смята да плати тази сума и това проваля трансфера на 33-годишния таран.

Допълнително объркване в преговорите между двата клуба идва и от факта, че от Ювентус искат да включат Пол погба като част от сделката. Това обаче не се харесва на шефовете на “Червените дяволи”.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти