Локо (София) тества защитник от Шумен

Локо (София) тества защитник от Шумен

Централен защитник започна проби в Локомотив (София). Това е бранителят на аматьорския Шумен Симеон Савов. Той е набор 1999, като ще има няколко дни да убеди старши треньора Младен Додич, че има място при "червено-черните".

Савов, който може да играе и като вътрешен халф, ще бъде тестван в контролата с Витоша (Бистрица) по време на паузата. Мачът е в събота от 11:00 часа. Засега е предвидено срещата да се играе на терена на тигрите до летище София. След нея ще стане ясно дали Додич ще даде още време на Савов, или 20-годишният футболист ще бъде отпратен. Вчера той направи първи две тренировки с Локо. Днес железничарите отново ще имат двуразови занимания.

В спаринга с Витоша сръбският наставник на "червено-черните" ще даде шанс за изява на някой от резервите и юношите на клуба.

Скаутското звено на Локо често наблюдава футболисти в Трета лига, които евентуално да подсилят отбора. Възможно е през зимната пауза столичани да се разделят с някои от настоящите си играчи.

"Тема спорт"

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти