Васил Бачев: Срещу Черно море трябва да се внимава

Васил Бачев: Срещу Черно море трябва да се внимава

Баскетболистът на Академик Бултекс 99 Васил Бачев заяви, че успехът срещу Черно море не е дошъл никак лесно. Пловдивчани се наложиха с 84:81.

“Черно море игра много добре, има голям растеж като отбор от миналата година. На всички ще им е трудно срещу тях. Допуснахме някои грешки, когато повеждахме в резултата и им позволявахме да се върнат в мача. Срещу този тим трябва да се внимава. Можехме да решим нещата по-рано и да поддържаме разлика, но в крайна сметка се радвам, че спечелихме. Мисля, че имаме растеж в сравнение с предишните ни мачове, но има още върху какво да работим”, заяви Бачев.

“Първо искам да поздравя Академик Бултекс 99 за победата. Бяхме близо до това да спечелим. Поздравления и за съотборниците ми, че се борихме всички до края. Целта ни бе да спечелим, но явно само борбата ни не бе достатъчна. Беше въпрос да си реализираме последната атака. Стъпка по стъпка ще се опитаме да накараме нашите фенове да се гордеят с представянето ни. Щастлив съм в България, радвам се на подкрепата на треньора, клубът се опитва да ни създава добри условия за работа. Тази загуба боли, но ще продължим да работим”, коментира звездата на гостите Джеймс Гавин.

Последвайте каналите ни в:

Още от Баскетбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти