Недялков виси за мача с Локо (Пд)

Недялков виси за мача с Локо (Пд)

Контузията на най-постоянния играч на Лудогорец - Антон Недялков, не е е никак лека. Той има проблем с адукторите, заради които тренира на облекчен режим от началото на седмицата и отделно от останалите футболисти. Към днешна дата участието му в дербито с Локомотив (Пловдив) е под въпрос. Заради тази контузия, която се усложни в двубоя с Витоша (Бистрица), Недялков дори отпадна от състава на националния тим за двубоите с Парагвай и Чехия, а на неговото място бе повикан Петър Занев.

Ако един от фаворитите за Футболист на годината не може да играе срещу Локо (Пд) на 23 ноември, то позицията на ляв бек ще заеме един измежду Станислав Манолев и Талеб Тауата.

Друг от защитниците на Лудогорец - Драгош Григоре, също тренира на облекчен режим. Той бе ударен в главата от играч на Витоша. Румънският национал обаче ще поднови нормални занимания съвсем скоро и би трябвало дори да е титуляр в дербито със “смърфовете” веднага след паузата.

“Меридиан Мач”

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти