Гледай на живо

Очаквайте в 15:00 Контролна среща: България (U16) - Вестфалия (U16)

Джеки: На "Армията" е като на Луната - няма живот, пустош (видео)

Легендарният капитан на ЦСКА и националния отбор на България Георги Димитров се включи в "От дузпа в тъч" по Sportal TV, където коментира актуални теми от родния футбол.

"Не знам защо толкова значение се отдава на тази загуба от Парагвай. Трябва време и да се работи целенасочено, не трябва да се коментира само по медиите, а на друго равнище. Ние сме царе на съветите. Вчера беше тъжно, когато гледаш празен стадион. Не си спомням аз да съм играл пред празни трибуни.

84 България - Парагвай 0:1

Дали има нещо в ЦСКА-София, което да ми прилича на ЦСКА? Само стадион "Българска армия", нищо друго. Като влезеш на "Армията", все едно си на Луната - пълна пустош, няма живот. Не са боядисали една стена, някакви руини. Всеки, който дойде там, ще строи стадион, вадят се проекти, едва ли не "Уембли" все едно ще се прави. Вече три години са на 10 точки зад Лудогорец и се води война по медиите, оправдания. Наблюдавам отстрани, и аз не знам защо. На гостуванията се събира организирана публика, на "Армията" го докарват до 1000 души", каза Джеки.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти