Гледай на живо

Контролна среща: България (U16) - Вестфалия (U16) 0:1 /почивка/

Енрике Рафаел се прибра в България

Енрике Рафаел се прибра в България

Крилото на ЦСКА-София Енрике Рафаел се прибра в България вчера вечерта. Повече от месец той се възстановяваше от контузия в коляното в родната си Бразилия. Енрике ходеше на процедури в базата на юношеския си клуб Атлетико Минейро. Състоянието на фланговия нападател вече е по-добро и в скоро време се очаква той да поднови пълноценни тренировки. Вероятността да се завърне на терена до края на годината обаче е много малка и в щаба едва ли ще рискуват със здравето му.

Бразилският журналист Фелипе Далке пък съобщи, че местният клуб Парана иска да си върне Енрике. Според него крилото може да премине в бразилския тим в началото на 2020 година. Парана в момента се бори за промоция в елита. Три кръг преди края на сезона отборът е на 3 точки от квотите за Серия “А”.

Освен Енрике Рафаел в лазарета на ЦСКА-София продължават да са Томи Юрич (прасец) и Жанио Бикел (рамо). “Армейците” се надяват Бикел да е на разположение за двубоя с Лудогорец на 1 декември в София. Юрич пък може да се върне в игра още преди края на този месец.

“Тема Спорт”

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички