Гризман: Знаех, че началото в Барса ще е трудно

Гризман: Знаех, че началото в Барса ще е трудно

Нападателят на Барселона Антоан Гризман заяви, че трудното начало на кариерата му в Барселона не го изненадва. От старта на сезона французинът има 4 гола и 13 асистенции във всички турнири за каталунския клуб.

“Убеден съм, че най-добре ми подхожда да играя в центъра на атаката. Имам своите ориентири. Играл съм на тази позиция дълги години. Сега съм в нов клуб и ми трябва време за адаптация. Още се уча. Когато премина в Барселона, знаех, че ще бъде трудно”, призна Гризман пред RMC Sport.

Преди няколко дни “Екип” очерта основните проблеми, които пречат на 28-годишния нападател да покаже истинските си възможности в Барса. Авторитетното издание изтъкна липсата на комуникация между него и Лионел Меси, както и недотам добрите му отношения с наставника Ернесто Валверде, който не обича да говори с футболистите на четири очи. Позицията на терена също не допада на Гризман.

Французинът отиде на “Камп Ноу” през лятото, като Атлетико Мадрид получи от сделката 120 млн. евро.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти