Словения надви слабака в групата, но сметките са прекалено сложни (видео)

Словения надви слабака в групата, но сметките са прекалено сложни (видео)
Отборът на Словения се раздаде при домакинството си на Латвия и спечели с 1:0 в среща от група “G” на европейските квалификации, с което запази и малките си шансове за класиране. Тимът е на две точки от втория Австрия, на който предстоят сблъсъци със Северна Македония и Латвия. След три дни пък словенците гостуват на лидера и класирал се вече състав на Полша, което говори, че едва ли ще ги видим на финалите през лятото на 2020. На всичко отгоре те нямат право да играят и на плейофите през Лигата на нациите. Северномакедонците и Израел също се борят за втората позиция.

Словенците знаеха, че шансовете им са само на теория. И все пак те създадоха множество положения през вратата на латвийците, стреляйки 26 пъти към нея. И неочаквано попадението дойде след автогол. В 53-ата минута Йосип Иличич центрира остро и топката се отби от тялото на Игорс Тарасовс, за да се озове в мрежата.

Латвия е пълно разочарование, като не е спечелил дори точка.
Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти