Милан с оферта за аржентински талант

Милан с оферта за аржентински талант

Милан продължава да търси варианти за подсилване на атаката си през януари. “Росонерите” се представят крайно разочароващо в предни позиции, като имат отбелязани едва 11 гола в 12 мача в Серия “А”. това е и причината от клуба да насочат поглед към младия талант на Сан Лоренсо Адолфо Гаич. Според информация на “Гадзета дело Спорт”, от Милан вече са отправили оферта за 20-годишния играч на стойност 10 милиона евро.

Преговорите между двата клуба са в начална фаза и тепърва ще има развити по тази тема. Друг е въпросът дали млад и неопитен футболист като Гаич може да реши проблемите на Милан

Гаич има 14 мача и 2 гола с екипа на Сан Лоренсо в аржентинската Суперлига. Наскоро той получи първата си повиквателна за националния отбор на Аржентина и записа дебюта си за “гаучосите” при победата над Мексико с 4:0. Преди това той е играл за всички младежки и юношески гарниури на страната си.

 

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти