Павел Колев: Преговори с Живко Миланов няма как да има (видео)

Изпълнителният директор на Левски Павел Колев обяви, че преговори с капитана Живко Миланов за нов договор няма как да има, защото той е израснал на “Герена” и ще подпише това, което му предложи клубът.

“Преговори с Живко Миланов няма как да има. Той е израснал на “Герена”. Преговори с него няма и да водим. Той е доказал отдавна, че каквото и да му дадем да подпише - ще го подпише. Разговаряли сме с Живко. След мача с Ботев разговаряхме с него не само за неговия договор, но и за плановете за развитие на този отбор, защото не е тайна, че Живко Миланов е един от най-важните футболисти в съблекалнята. Мисля, че нещата са уточнени. Въпрос на формалност е да подпишем. Въпрос и на желание от страна на Живко е, защото той не е първа младост. Трябва да каже как се чувства физически. Но при всички положения той ще остане да играе поне още една година”, каза Колев, който коментира и зимната селекция на тима.

“Мислим за селекция от два месеца. Има много работа, имаме набелязани футболисти, пътуваме непрекъснато, гледаме играчи, ще се опитаме да привлечем и български футболисти, но по тази тема, сами разбирате, че няма как за ви разкрия повече. Защото нещата са в междинен етап, предстоят разговори.

Имаме много футболисти с изтичащи договори. И с тях водим разговори. Опитваме се да си представим отбора за две-три години напред”, допълни изпълнителният директор на сините.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти