Малинов: Тези загуби много ни тежаха, имаме по-голям потенциал, дано Ивелин остане

Малинов: Тези загуби много ни тежаха, имаме по-голям потенциал, дано Ивелин остане

Халфът на националния отбор Кристиян Малинов бе доволен от победата с 1:0 над Чехия. Полузащитникът е на мнение, че тимът ни има по-голямо потенциал от това, което е показвал в последната година и е радостен, че този успех би трябвало да отнеме психологическото напрежение. Освен това играчът на ЦСКА-София се надява Ивелин Попов да преусмисли решението си да сложи край на кариерата си в националния отбор и да остане.

100 България - Чехия част I

“Чакахме тази победа много време. Беше тежко толкова срещи поред да нямаме успех. Много ни тежеше от психологическа гледна точка. Критиките бяха заслужени от една страна, но ще помоля за малко повече позитивизъм и да не се трупа след всеки негативен мач напрежение, защото мисля, че този отбор има потенциал и можем да го покажем. Надявам се на баражите да се представим добре. Изключително изненадващо бе решението на Ивелин, защото не знаехме и от нищо го изтърси на пресконференцията. Той прави разликата на терена с качествтата си и лидерските си умения и се надявам той да остане”, каза Малинов.

ФОТОГАЛЕРИЯ
Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти