Поморие победи Спартак (Варна) в мач със седем гола

Поморие победи Спартак (Варна) в мач със седем гола

Поморие победи Спартак (Варна) в контролна среща. На стадиона в гр.Каблешково, възпитаниците на Малин Орачев се наложиха с 5:2.

Поморие поведе още в 17-ата минута,където Тихомир Кънев засече с глава центриране в наказателното поле за 1:0. Във 27-ата минута Румен Касабов удвои аванса на домакините с удар от наказателното поле. 6 минути по-късно резултатът придоби класическо измерение. Георги Чукалов остана сам срещу вратаря и не сгреши за 3:0. В последната минута на полувремето Тихомир Кънев с изстрел от близо направи 4:0.

Само 120 секунди след началото на втората част, Спартак намали изоставането си. Стоян Георгиев бе точен от дузпа. Минутка по-късно Поморие можеше да възстанови преднината си от 4 гола. Алеко Христов от близо, обаче нацели напречната греда. Във 78-ата минута гостите стигнаха до още едно попадение. Стефан Иванов изпълни перфектно фаул за 4:2. Този път поморийци реагираха светкавично и минутка след това върнаха гола. Янчев проби отляво върна на границата на наказателното поле за Бекир Расим, който засече неспасяемо в горния десен ъгъл за 5:2.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти