Вила ще откаже да продаде Макгин на Ман Юнайтед през януари

Вила ще откаже да продаде Макгин на Ман Юнайтед през януари

Астън Вила няма намерение да се разделя с един от най-добре представящите се играчи на тима от началото на сезона Джон Макгин, съобщава на днешните си страници “Мирър”.

Шотландският нациоал попадна в полезрението на Манчестър Юнайтед още през лятото, а силното му начало на сезона, в което той отбеляза три попадения и бе в основата на общо пет, допълнително засили слуховете свързващите го с “Олд Трафорд”.

Бирмингамци обаче са взели твърдо решение да не се разделят с играча през януари и да го задържат до края на сезона, а едва след края му ще са склонни да приемат евентуално предложение за играча. Макгин премина във Вила през 2018-а година от Хибърниън за сумата от 2.75 милиона паунда и бързо се утвърди като един от водещите играчи на отбора в сезона, в който бе спечелена промоцията за Премиър лийг.

 

Неколкократно в последните месеци името на шотландеца бе обвързано и със стриктно следене от страна на легендата на "червените дяволи" сър Алекс Фъргюсън, за когото се смята, че е голям фен на играча, в чието лице вижда много от Пол Скоулс.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти