В Евертън отказали да вземат Робъртсън, Магуайър и Холанд за символични суми

В Евертън отказали да вземат Робъртсън, Магуайър и Холанд за символични суми

Ръководството на Евертън се е отказало от предоставената му възможност да привлече Андрю Робъртсън и Хари Магуайър за общо 20 милиона паунда. За още 3.5 милиона "карамелите" пък са отхвърлили шанса да вземат сензацията на Залцбург Ерлинг Холанд, който в момента е трансферна цел на почти всички големи клубове в Европа. Тези подробности разкри бившият главен скаут на клуба Стив Уолш, който бе освободен от клуба преди 18 месеца.

"Когато бях в Евертън, им предложих Андрю Робъртсън и Хари Магуайър. По това време двамата бяха в Хъл Сити. Щяха да струват общо 20 милиона, но Евертън отказа да ги вземе. Имах готова сделка за Джони Еванс преди да отиде в Лестър. Те не взеха и него. Бях се разбрал с Ерлинг Холанд и баща му. Сделката щеше да бъде за 3.4 милиона паунда, но клубът отново не ме подкрепи", разказва Стив Уош. 

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти