Бусато на линия за мача с Ботев (Враца)

Бусато на линия за мача с Ботев (Враца)

Титулярният вратар на ЦСКА-София – Густаво Бусато е готов и ще бъде на линия за гостуването на Ботев във Враца тази събота, пише „Меридиан мач“. Той изправи на нокти всички в отбора по време на паузата, когато се оказа, че има контузия и му бе забранено цяла седмица да тренира. Това бе и причината Бусато да не пътува с отбора за контролата с Арис в Солун, което наложи на „червената“ врата да застанат юношите Илия Шаламанов и Кристиян Сотиров. Известно е, че по същото време резервата Витаутас Черниаускас бе ангажиран с националния отбор на Литва за квалификацията с Португалия и приятелския мач с Нова Зеландия.

Бусато пази неизменно в последните 10 мача на ЦСКА-София във всички турнири, в които успя да направи впечатляващите 7 сухи мрежи. Бразилецът не е готов да се раздели с титулярното си място при „червените“.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти