Рашфорд застана твърдо зад Солскяер: Той е точният човек

Рашфорд застана твърдо зад Солскяер: Той е точният човек

Нападателят на Манчестър Юнайтед Маркъс Рашфорд засвидетелства подкрепата си за сегашния мениджър на тима Оле Гунар Солскяер. Той определи норвежеца като идеален вариант за “червените дяволи”, което идва в момент, когато уволнението на Маурисио Почетино от Тотнъм е на път да го постави под ново сериозно напрежение.

Името на аржентинеца е спрягано от доста време като перфектен вариант за тима от “Олд Трафорд” и дори бе смятан за абсолютен фаворит за поста след отстраняването на Жозе Моуриньо през миналия декември. Тогава Солскяер бе привлечен само като временен наставник, но добрите резултати най-вече в периода до март му гарантираха оставането за постоянно и договор за три години. Рашфорд обаче застана твърдо зад своя наставник в изказване за “Скай Спортс”.

“Оле е страхотен човек. Той винаги поставя интересите на клуба на първо място и няма по-добър за тази работа от него, е моето мнение,” заяви Рашфорд, който демонстрира отлична форма последните седмици и записа 11 гола в 10 мача за Юнайтед и Англия.

 

“Ако се класираме в четворката, но не вземем трофей, това няма да сме доволни. Но ако вземем трофей и влезем в четворката, тогава това ще е успешен сезон за нас. Сега трябва да поставим основите за бъдещето. Всички знаехме, че нещата няма да се променят за една нощ, че няма да сме там, където искаме да бъдем, за една нощ. Трябва ни време, да продъжим да работим здраво и да вярваме в това, което правим. Ако всички в тима дават 100%, то тогава всичко ще е наред”, завърши Рашфорд.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти