Марадона остава начело на Химнасия

Диего Марадона е решил да остане старши треньор на аржентинския клуб Химнасия и Есгрима, обяви мениджърът му Кристиан Брагарник. Само преди два дни легендарният футболист каза, че напуска, защото президентът на клуба Габриел Пелегрино се очаква да бъде сменен на предстоящите избори в събота.

Адвокатът на Марадона Матиас Морла обяви, че клиентът му е променил мнението си, тъй като претендентите за поста на Пелегрино са се съгласили да изгладят различията си с настоящия управник на клуба и няма да искат свалянето му. Това означава, че Пелегрино най-вероятно ще бъде преизбран на поста.

Марадона прие да води отбора на Химнасия през септември с идеята да му помогна да избегне изпадане от елита на аржентинския футбол. Под ръководството на бившия световен шампион тимът от Ла Плата има 3 победи в 8 изиграни срещи.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти