Гледай на живо

Празненствата във Велико Търново за 100-годишнината на Етър започват с демонстративен женски мач срещу полския Медик

Тели Суифт: Аз съм повече от боксова съпруга!

Тели Суифт: Аз съм повече от боксова съпруга!

Тя е красива, сексапилна и поддържана. Тели Суифт е жената, която владее сърцето на шампиона по бокс в тежка категория на Световния боксов съвет (WBC) Дионтей Уайлдър.

Тя ще стиска палци за своя любим и по време на мача-реванш срещу Луис Ортис за ценния пояс в неделя, 24 ноември.

Тели не може да остане незабелязана. Тя е пищна, не крие предимствата на тялото си и обича лукса. Само че не е типичната боксова съпруга! И държи това да бъде ясно!

Половинката на Уайлдър не е просто красив трофей без глас. Тели доскоро бе част от телевизионен проект, който показва как живеят съпругите на спортисти в Атланта, а в момента времето е заето с благотворителната организация "Боксови съпруги", която подкрепя финансово деца и семейства в нужда.

"Аз съм повече от боксова съпруга!", държи да казва красавицата.

Екзотичният чар се държи на филипинските гени. Тели е родена на 24 януари 1987 г. в Замбалес. Баща Реджиналд е военен, и семейството, заедно с майка Вивиан и брат Реджиналд младши, често се мести в различни страни, като прекарва най-дълго време в Япония. От малка Тели, чието истинско име е Шунтел, се увлича от модата. Още от 3-годишна възраст тя участва в различни конкурси за красота, а след това подписва договор с модна агенция в Лос Анджелис.

В същото време Тели учи за медицинска сестра и дори работи в клиника за пластична хирургия.

Още на 19 години красавицата се омъжва за детската си любов, а през 2007 г. ражда сина си Кийрън. Само че този брак не просъществува дълго.

През 2015 г. тя среща Дионтей Уайлдър на летището в Лос Анджелис. Тогава боксовият шампион е все още обвързан с първата си голяма любов Джесика Скарлет. Само че любовта към Тели се оказва по-силна. Двамата обявяват официално връзката си пред 2017 г., а през март 2018 г. на бял свят се появява дъщеричката им Каори - осмото дете на боксьора.

Тели е изключително активна в социалните мрежи, а участието в различни каузи логично води до учредяването на организацията "Боксови съпруги".

"Винаги сме вярвали, че успехът на една жена може да вдъхнови за успех друга", написа красивата половинка на Уайлдър наскоро.

За момента обаче фокусът е насочен върху любимия мъж и неговия така важен мач. Уайлдър излиза срещу Луис Ортис в неделя (24 ноември), а срещата може да гледате пряко по RING от 4:00 ч. сутринта.

Последвайте каналите ни в:

Още от Булевард

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти