Луис Суарес: Понякога думите на Пике трябва да се подлагат под съмнение

Луис Суарес: Понякога думите на Пике трябва да се подлагат под съмнение

Нападателят на Барселона Луис Суарес коментира скорошното изказване на Жерард Пике, в което защитникът разкри, че играчите на тима са били готови да помогнат финансово на клубното ръководство, за да може Неймар да се завърне на “Камп Ноу”.

Пике разкри как играчите са предложили на клуба да помогнат за завръщането на Неймар в Барселона
Пике разкри как играчите са предложили на клуба да помогнат за завръщането на Неймар в Барселона

“Това, което Жерард казва, понякога трябва да се подлага под съмнение. Той говори много убедително и има голям опит в изявленията. В този случай той знае, че играчите нямахме нищо общо със ситуацията около Неймар. Бяхме готови да го приветстваме, както правим с всеки футболист, който пожелае да дойде тук, но през цялото време бяхме отдалечени от случая”, заяви Саурес пред “Спорт”.

Уругваецът коментира и начина, по който новото попълнение Антоан Гризман е бил приветстван в отбора. “Посрещнахме го чудесно. Понякога нещата се изопачават. Както Лионел Меси, така и ние с Жерард го приветствахме година по-рано. Тогава казахме, че е голям играч и че е сред най-добрите в света. Той стана световен шампион и ние го похвалихме за това колко класен футболист е. След това не знаехме какво ще се случи и не бяхме сигурни дали щеше да пристигне тази година. Отнасяме се с него, както с всеки друг. Вярно е, че някои съотборници са по-близки с други такива, като в неговия случай той се разбира много добре с останалите французи в състава. Понякога заедно пием мате, но това не значи, че се разбираме по-добре или по-зле. Той се разбира с всички и се интегрира много добре, както и очаквахме”, допълни нападателят.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти