Издигат Любо Ганев за президент на волейбола на 27 ноември

Издигат Любо Ганев за президент на волейбола на 27 ноември
Данчо Лазаров: Волейболът не е във фалит (видео)
Данчо Лазаров: Волейболът не е във фалит (видео)

Сегашният вицепрезидент на волейболната федерация Любо Ганев ще е кандидатурата за нов президент на централата на инициативния комитет, който иска мащабни промени във волейбола, научи "24 часа".
Опозицията обявява кандидата си за президент на БФВ на 27-ми
На 27 ноември неговото име ще бъде обявено. Именно събития, свързани с Ганев, форсираха дейността на Инициативния комитет.
Данчо Лазаров: Такова понятие като корупция в българския волейбол няма (видео)
Миналата седмица неговите членове обявиха, че с подписка искат да предизвикат изборен конгрес, за да настъпят промени и да се спре пропадането на този спорт. В комитета влизат 9 отбора от Суперлигата, втородивизионният Виктория Волей и женският Марица.
Уволниха тихомълком човек от щаба на Пранди в националния
От елита към исканията на комитета не са се присъединили Монтана, Арда и шампионът Нефтохимик. Бунтовниците реагираха на анонса за общо събрание на федерацията, което ще се проведе на 20 декември в Казанлък

На него ще се освобождават членове на управителния съвет и ще бъдат приемани нови. Сред първите се очаква да е Ганев. Само член на управата може да се кандидатира за президент. Така евентуално изваждане на Ганев ще го лиши от възможността да се кандидатира. Затова и опозицията предприе спешни действия.

в."24 часа"

Последвайте каналите ни в:

Още от Волейбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти