Гледай на живо

Контролна среща: България (U16) - Вестфалия (U16) 2:1

Локо (М) подгони Зенит след трилър с Тамбов (видео)

Локо (М) подгони Зенит след трилър с Тамбов (видео)

Локомотив (Москва) постигна трудна, но сладка победа в гостуването си на ФК Тамбов от 17-ия кръг на руската Премиер лига. Столичани се наложиха с 3:2 в мач, който бе истински трилър.

Срещата започна добре за гостите, които в средата на първото полувреме набързо взеха преднина от два гола. Гжегож Криховяк откри резултата в 29-ата минута, а в 33-ата Адесойе Ойеволе си вкара автогол за 0:2.

Домакините обаче успяха да изравнят. В 39-ата минута Владимир Обухов намали изоставането на своя тим, а в 47-ата минута Михаил Костюков бе точен за 2:2.

Все пак “железничарите” показаха класа за да стигнат до победата и да си тръгнат с трите точки от това гостуване, а големият герой отново бе Криховяк, който реализира победното попадение за 2:3 в 55-ата минута. 

С този успех Локомотив запазва втората си позиция в таблицата с 34 точки, като се доближи само на две зад лидера Зенит. Тамбов пък остава на 13-ата позиция със 17 точки в актива си.

 

МИНУТА ПО МИНУТА

СТАТИСТИКА ОТ МАЧА

КЛАСИРАНЕ

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти