Юве готов да извади оферта за Тонали

Юве готов да извади оферта за Тонали

Ювентус не се е отказал от идеята за привличането на халфа на Бреша Сандро Тонали. Младият талант отдавна е в полезрението на торинци, които обаче за момента не са правили сериозен опит да го вземат в редиците си. През януари обаче се очаква това да се промени и “бианконерите” са готови да отправят официална оферта за “новия Пирло”, съобщава “Калчомеркато”.

Спортният директор на Юве Фабио Паратичи иска да привлича в клуба повече млади футболисти и Тонали вече е успял да го убеди, че има качествата да облече черно-белия екип. 19-годишният футболист се представя отлично както с екипа на Бреша, така и в националния отбор.

От Юве вече са се свързали с представители на Тонали, за да започнат първоначални разговори за евентуален трансфер. Цената на халфа обаче не е никак малка, като от Бреша настояват да получат поне 40 милиона евро за правата му. Освен това интерес към младока има и от страна на Атлетико Мадрид, който също може да се включи в битката за подписа му.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички