Милан разкарва нападател, за да направи място за Ибра

Милан разкарва нападател, за да направи място за Ибра

Милан обмисля възможността да са освободи от един от нападателите си, за да направи място за Златан Ибрахимович, пише “Калчомеркато”. В последните дни усилено се говори, че “росонерите” искат да върнат шведския ветеран на “Сан Сиро”. Преговорите между двете страни са в съвсем начална фаза, но вече се правят сметки как да се процедира, ако той все пак приеме офертата на миланския клуб.

В Милан имат намерение да пратят някого измежду Кшищоф Пьонтек и Рафаел Леао под наем. Интерес към поляка има от бившия му клуб Дженоа, но той не е особено склонен да се върне там, тъй като смята, че това ще е крачка назад в кариерата му.

Така е по-вероятно Рафаел Леао да бъде играчът, който ще си тръгне. В Милан имат голяма вяра в него, но тъй като той е доста млад, в клуба вярват, че има време докато развие пълния си потенциал и няма да му се отрази зле да се обиграе в друг отбор от Серия “А”.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти