Майк Райли призна за още четири грешки на ВАР - отмененият гол на Арсенал и дузпата на Юнайтед срещу Норич са сред тях

Майк Райли призна за още четири грешки на ВАР - отмененият гол на Арсенал и дузпата на Юнайтед срещу Норич са сред тях

Шефът на съдиите в Англия Майк Рейли призна за четири грешни намеси на ВАР, с които са били неправилно отменени решенията на реферите на терена в последните мачове в Премиър лийг. Една от най-фрапантните от тях бе отмененият гол на Сократис, с който Арсенал можеше да победи Кристъл Палас. Мартин Аткинсън първоначално зачете попадението, но след намесата на ВАР то беше отменено заради спорно нарушение на Калъм Чембърс в атака. В крайна сметка това костваше две точки на "топчиите", след като срещата завърши 2:2.

Друга грешна намеса бе една от спорните дузпи, които получи Манчестър Юнайтед в гостуването на Норич. Тя бе отсъдена след намесата на ВАР заради падане на Даниел Джеймс след контакт с Бен Годфри.

Третата грешна намеса на ВАР, според Райли, е при дузпата, която бе отсъдена за нарушение на Майкъл Кийн срещу Аарън Конъли в двубоя между Евертън и Брайтън. Главният рефер даде сигнал играта да продължи, но след намесата на ВАР бе отсъден 11-метров наказателен удар.

Последната ситуация бе за дузпа на Жерард Деулофеу в срещата с Челси след минимален контакт с Жоржиньо.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти