Де Лаурентис готви чистка в Наполи

Де Лаурентис готви чистка в Наполи

Напрежението в Наполи продължава да нараства след бунта на играчите срещу предвидения тренировъчен лагер в началото на този месец.

Според италианските медии клубният президент Аурелио Де Лаурентис е замразил изплащането на заплатите на футболистите за октомври, като освен това се готви да ги съди за тяхното неподчинение. Това може да доведе до глоби в размер на 25% от възнагражденията им. Ако това стане, най-вероятно играчите също ще предприемат юридически действия срещу клуба.

Междувременно, “Гадзета дело спорт” твърди, че Де Лаурентис иска главните виновници за бунта да напуснат Наполи. Това са Калиду Кулибали, Алан, Лоренцо Инсиние, Дрис Мертенс и Хосе Кайехон. Някои от тях може да бъдат продадени едва през лятото, но за Мертенс и Кайехон е наложително това да стане през зимата, тъй като договорите им изтичат в края на сезона. “Тутоспорт” допълва, че Карло Анчелоти също не е сигурен за треньорския си пост, като Дженаро Гатузо може да го замени след края на кампанията.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти