Левски без право на грешка срещу Царско село

Левски без право на грешка срещу Царско село

Отборът на Левски приема новака Царско село днес от 17,45 часа в последния от програмата за деня двубой от 17-ия кръг на efbet Лига. 26-кратните шампиони нямат право на грешка, след като в миналия кръг отстъпиха с 0:1 при гостуването си на Ботев в Пловдив. Царско село също загуби, но у дома с 1:2 срещу Дунав (Русе). В същото време Левски е в серия от шест победи на “Герена” и ще се опита да продължи списъка.

Треньорът на Левски Петър Хубчев ще може да разчита на повечето от футболистите, които бяха контузени. На крака вече са Филипе Нашименто, Франко Мазурек, Насиру Мохамед и Найджъл Робърта.
Извън сметките му са възстановяващият се Станислав Костов и младокът Марин Петков, който счупи ръка. Очакванията са бившият национален селекционер да заложи на познат състав, а на върха на атаката да постави Дани Алар, който игра силно при успеха с 3:0 над Етър.
Капитанът на Царско село: Може да изненадаме Левски
Капитанът на Царско село: Може да изненадаме Левски
Австриецът ще бъде подпомаган или от Франко Мазурек, или от Найджъл Робърта. Под рамката отново ще застане Миятович, а пред него ще се наредят Миланов, Ейолфсон, Рейш и Горанов. В центъра на терена ще си партнират Райнов и Тиам, а по крилата ще действат Станислав Иванов и Паулиньо.
В Царско село демонстрираха сериозно самочувствие преди двубоя, като бившият играч на Левски Веселин Минев открито заговори за спечелване на трите точки.
Думите му бяха подкрепени и от треньора Никола Спасов, който изтъкна като плюс това, че в състава му има много чужденци, които не се влияят от фактора гостуване.
Спасов няма проблеми с контузени и наказани и ще пусне на терена оптимален състав в търсене на спечелването на поне точка от "Герена".

Вероятни състави:

Левски: Миятович, Миланов, Ейолфсон, Рейш, Горанов, Райнов, Тиам, Ст. Иванов, Робърта, Паулиньо, Алар.

Царски село: Пласид, Й. Минев, Кавдански, Карбониери, В. Минев, Даскалов, Ната, Антуи, Бахамбула, Карачанаков, В. Христов.

МИНУТА ПО МИНУТА
ГЛЕДАЙТЕ ТУК
Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти