Уфа продължава с равенствата (видео)

Уфа продължава с равенствата (видео)

Отборите на Уфа и Сочи направиха равенство 1:1 в ранния неделен мач от 17-ия кръг на Премиер лигата. Дмитрий Полоз изведе гостите напред в 25-ата минута, но след почивката новаците бяха подложени на сериозен натиск и се огънаха. Изравнителното попадение падна в 85-ата минута, а негов автор стана Андрес Вомбергар.

За Сочи това беше първи мач под ръководството на временния треньор Роман Березовский. Бившият вратар застана на поста след уволнението на Алесандър Точилин.

Преди почивката гостите действаха много прагматично и дочакаха грешка в защитата на Уфа, от която се възползваха. Перфектно подаване на Никита Бурмистров намери Полоз и той хладнокръвно откри резултата.

През втората част Уфа изцяло доминираше. Домакините пропуснаха няколко нелоши възможности, но все пак успяха да се спасят от загуба. В 85-ата минута Аалександър Сухов отправи балонно центриране, а Вомбергар надскочи двама бранители на Сочи и с глава прати топката в мрежата.

Равенството е трето поредно за Уфа и отборът заема 10-о мсято в класирането с 19 точки. Сочи остана на дъното с 14 пункта.

В следващия кръг Уфа ще гостува на Криля Советов, а Сочи ще посрещне Оренбург. 

МИНУТА ПО МИНУТА
СТАТИСТИКА ОТ МАЧА
КЛАСИРАНЕ
ГОЛМАЙСТОРИ
ПРОГРАМА
Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти