В Евертън се събраха на извънредна среща

В Евертън се събраха на извънредна среща
Бъдещето на Марко Силва като мениджър на Евертън е поставено на карта след вчерашната загуба на тима с 0:2 от Норич като домакин в Премиър лийг. Клубът от Ливърпул е на 15-о място с едва 4 победи от 13 кръга и привържениците призовават за промяна. Според “Би Би Си” в часовете след края на мача главният акционер на Евертън Фарад Мошири е събрал на среща други от шефовете на “карамелите”, в това число и президента Бил Кенрайт и спортния директор Марсел Брандс. Самият треньор също е имал разговор с Мошири.

Ръководството е обезпокоено и от факта, че фенове на Евертън се включиха в скандиранията на гостуващата агитка по адрес на мениджъра: “Утре сутрин ще бъдеш уволнен”.

Все още няма информация да е взето решение за освобождаване на Силва. Португалецът е начело на отбора от юли 2018 г., като през миналия сезон нареди отбора на 8-а позиция.
Норич най-после се върна към победите (видео)
Норич най-после се върна към победите (видео)
Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички