Херта продължава да затъва в Бундеслигата (видео)

Херта продължава да затъва в Бундеслигата (видео)
Отборът на Херта (Берлин) продължава да пропада в Бундеслигата, след като инкасира четвърта поредна загуба и общо пети последователен двубой без успех. Този път играчите на “старата дама” бяха разбити с 4:0 при гостуването си на друг от тимовете във втората половина на класирането - Аугсбург. В навечерието на мача ръководството на Херта гласува доверие на наставника Анте Чович, но не е изключено сега да промени решението си.

Шансовете на Херта се “изпариха” до 28-ата минута, в която тимът вече беше допуснал два гола и беше останал с човек по-малко. Тогава вратарят Руне Ярстайн беше изгонен с директен червен картон за нарушение срещу Флориан Нийдерлехнер, в ситуация при която домакините вкараха за 2:0 чрез Серхио Кордова. Малко по-рано - в 18-ата минута, норвежкият национал не можа да стори нищо след центриране на Филип Макс, което завърши с попадение в мрежата му.

С човек повече за играчите на Аугсбург беше лесно да увеличат преднината си. В 52-ата Андре Хаан покачи на 3:0, а в 79-ата Нийдерлехнер се възползва от грешно заставане на резервния вратар на столичани Денис Смарш, за да направи 4:0.

За баварците това е втори пореден успех, с което тимът се отдалечи на 4 точки от опасната зона.


Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички