Севиля излезе на трето място в Примера

Севиля излезе на трето място в Примера

Отборът на Севиля излезе на трето място в Примера дивисион, след като победи като гост Валядолид в двубой от 14-ия кръг. Така андалусийците събраха 27 точки и вече изостават само на 1 от лидерите Барселона и Реал Мадрид. Атлетико Мадрид вече е четвърти с 25. Валядолид пък заема незавидното 14-о място със 17 точки.


Севиля стигна до успеха с попадение на Евер Банега от дузпа в 13-ата минута. Наказателният удар беше повторен, след като при първия се оказа, че вратарят Жорди Масип е излязъл напред, за което получи и жълт картон. При втория опит Банега беше безмилостен.

В 43-ата минута Нолито можеше да удвои, но направи фрапантен пропуск. Той беше изведен сам пред вратаря, опита се да го прехвърли, но ударът му не се получи и стражът улови топката. Втората част пък започна с положение пред вратата а Севиля, след като топката беше изстреляна директно към вратата от фаул, докато всички очакваха центриране в наказателното поле. В самия край на срещата Севиля остана с човек по-малко, след Лукас Окампос получи втори жълт картон.
МИНУТА ПО МИНУТА
Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти