Митко Коцинов: Не биваше да губим от Хебър

Митко Коцинов: Не биваше да губим от Хебър

Наставникът на Ботев (Гълъбово) Митко Коцинов обяви след поражението с 0:1 от Хебър, че тимът му не е заслужавал да загуби.

"Получи се изключително динамичен и равностоен и макар че падна само един гол публиката трябва да е доволна. Двата отбора играха открито, като аз твърдя, че ние стояхме по-добре на терена и не биваше да загубим. Допуснахме наши лични грешки във фаза защита, които ни костваха загубата.

Хубав стадион, теренът в далечния край беше тежък, но издържа. Очаквах повече борба, но пък футболът взе връх.

Смятам, че ние играхме добре, линиите бяха събрани и второто полувреме имахме доста голови ситуации. При малко повече класа и концентрация можеше да завършим поне едно от тези положения.

В края на мача Иван Винков остана сам на 7-8 метра от вратата и беше длъжен да вкара, после в продължението на мача и Антон Огнянов имаше отлична възможност. За това трябва да се съжалява.

Очаквах от Хебър да играят малко по-агресивно, но видях два равностойни отбора. Противникът не ни изненада с нищо.

Може би домакините ще бъдат по-силни догодина. Имат ги условията, но към момента не мога да твърдя, че те са един от фаворитите в тази група", завърши Коцинов.


Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти