Марко Силва: Трябва да реагираме бързо на тази загуба

Марко Силва: Трябва да реагираме бързо на тази загуба
Евертън трябва да реагира бързо на поражението срещу Норич и да излезе по-силен от него, защото на "карамелите" им предстои много тежка програма до края на календарната година, смята мениджърът Марко Силва. Той обаче подчерта, че за тима от град Ливърпул най-важен е следващият мач.
"Трябва да реагираме на този двубой. Трябва да го направим бързо и да излезем от него по-силни, защото ще бъде нужно да вдигнем значително нивото, ако изобщо искаме да печелим нужните ни точки", каза той след поражението с 0:2, при което феновете освиркаха мениджъра.
В следващия кръг Евертън гостува на Лестър Сити, след което играе на "Анфилд" в градското дерби на Ливърпул. Лудият 6-дневен период пък завършва с домакинство на Челси, а преди Коледа "карамелите" ще срещнат още Манчестър Юнайтед и Арсенал.

"Не можем да мислим за следващите пет мача. Нашият фокус трябва да попадне само върху предстоящия. В момента целта ни е да спечелим срещу Лестър и нищо друго. Предстоят ни три мача за шест дни и сме длъжни да подходим към всеки един от тях отговорно", добави той.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти