Дел Пиеро: Поведението на Кристиано не отговаря на класата му

Дел Пиеро: Поведението на Кристиано не отговаря на класата му

Легендата на Ювентус Алесандро Дел Пиеро коментира ситуацията в клуба, назначаването на Маурицио Сари за треньор и поведението на Кристиано Роналдо, който напусна стадиона преди края на мача с Милан ядосан, след като бе сменен в 55-ата минута.

"Да напуснеш стадиона преди края на мача не е красиво, не отговаря на класата му. Този жест не беше позитивен, но по-важно е поведението му всеки ден на тренировките. Кристиано е страхотен професионалист и съотборниците много го уважават, коментира Дел Пиеро. - Той вкарва по-малко голове, отколкото в Испания, но всеки сезон е различен. Освен това в Италия се обръща повече внимание на защитата и тактическата подготовка."

Бившият капитан на Юве сподели, че е бил изненадан от избора на Сари: "Изненадах се, че избра него за заместник на Алегри, като имаме предвид миналото му в Наполи. Бях изненадан и от начина, по който беше сложен край на толкова успешните отношенията с Алегри. Сари има нужда от време. Засега идеите му се виждат в определени моменти".

Лятното попълнение Матайс Де Лихт е сред най-критикуваните играчи от началото на сезона, но Дел Пиеро е оптимист за бъдещето му: "Имам вяра в Де Лихт. Той направи грешки, но има огромен потенциал и с всеки изминал мач върви нагоре".

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти