СПАЛ и Дженоа взаимно си попречиха (видео)

СПАЛ и Дженоа взаимно си попречиха (видео)

Отборите на СПАЛ 2013 и Дженоа закриха 13-ия кръг в Серия “А” с равенство помежду си - 1:1. Резултатът не помогна на нито един от двата тима да напуснат зоната на изпадащите. СПАЛ е на предпоследното 19-о място с 9 точки, а “грифоните” имат 10 и са на 18-а позиция.

Стефано Стураро и капитанът Доменико Кришито се завърнаха в състава на Дженоа. За Стураро това беше първи мач от 7 месеца и именно бившият бранител на Ювентус отбеляза изравнителното попадение за гостите.

Двубоят беше интересен, с доста положения пред вратите. Преди почивката в главни действащи лица се превърнаха двамата вратари Етрит Бериша и Йонуц Раду. Първият гол падна в 55-ата минута, когато Кришито повали Симоне Мисироли в наказателното поле, а Андреа Петаня реализира дузпата с 4-ия си гол за сезона и първи от октомври насам.

Само две минути по-късно Паоло Джилионе центрира и Стураро необезпокояван изравни с глава. Наставникът на Дженоа Тиаго Мота усили атаката с пускането на Горан Пандев, Андреа Фавили и 17-годишния Денильо Клеонизе, но натискът на “грифоните” се оказа безплоден.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти