Люпко идва за мача с Лудогорец

Люпко идва за мача с Лудогорец
Официално: Люпко Петрович вече не е треньор на ЦСКА-София
Официално: Люпко Петрович вече не е треньор на ЦСКА-София

Бившият треньор на ЦСКА-София Люпко Петрович ще бъде в София за двубоя с Лудогорец на 1 декември. Сърбинът е бил известно време в родината си, но днес се очаква да пристигне у нас. Той не заема длъжност в “червения” клуб, но понякога консултира ръководството. Самият Люпко заяви пред “Тема Спорт” в единственото си изказване, след като напусна, че може да помага като селекционер. “Може да пътувам и да гледам играчи, но с представителния отбор приключих”, каза Люпко преди около месец.
Петрович подаде оставка след загубата с 1:2 от Берое в Стара Загора на 29 септември. Той призна, че причината да напусне са били призивите от страна на публиката, която скандираше “Люпко вън”.

След Петрович отборът беше поет поне до края на годината от неговия помощник Милош Крушчич. 43-годишният сърбин дотук е с 4 победи и 1 загуба.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички