Привличането на Балотели се оказа доста рисковано, призна президентът на Бреша

Привличането на Балотели се оказа доста рисковано, призна президентът на Бреша

След като предизвика нов скандал на расистка основа с Марио Балотели, президентът на Бреша Масимо Челина призна, че привличането му в отбора в било рисковано и ако може да се върне назад във времето, би променил някои неща.

29-годишният темпераментен нападател се върна в Серия "А" през лятото след престой във Франция, но първите му месеци с Бреша се оказват трънливи. Вчера президентът на клуба Челини се забърка в скандал, употребявайки думата "неро", а днес пред Teletutto разкри, че ако можеше, би премислил по-добре привличането на Балотели.
Президентът на Бреша предизвика расистки скандал с реплика по адрес на Балотели
Президентът на Бреша предизвика расистки скандал с реплика по адрес на Балотели

"Ако мога да се върна назад, бих го попитал дали е сигурен, че иска да подпише с нас. Той се оказа много по-нежен, отколкото очаквах", коментира Челина. "Ако мислим, че спасението ни лежи на него, грешим. Той е част от колектива. Решението, което взех, беше техническо, но се оказа, че е доста рисковано. Сега ни остава само да гледаме напред".

Бреша е сред изпадащите отбори от Серия "А" към момента, но въпреки това Балотели остана извън състава за загубата от Рома през уикенда.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти