Лаказет и Обамеянг не подписват нови договори заради треньора

Лаказет и Обамеянг не подписват нови договори заради треньора

Ръководството на английския Арсенал се опасява, че френските звезди на тима Александре Лаказет и Пиер-Емерик Обамеянг не подписват нови договори и търсят варианти да напуснат заради мениджъра Унай Емери, твърди "Дейли Мейл". Двамата изчакват да видят дали Емери ще води Арсенал и през следващия сезон.

Някои от футболистите на Арсенал имат сериозни съмнения относно методите на испанския специалист. Много футболисти го наричат "прекалено консервативен" и се опасяват, че философията му ще коства влизане в Шампионската лига през следващия сезон.

Именно неясната перспектива за участие в най-престижния клубен турнир за момента спира Лаказет и Обамеянг да подпишат нови договори. Двамата са натоварили агентите си да проучат кои от водещите отбори на континента биха ги ангажирали. "Дейли Мейл" твърди, че и други футболисти на Арсенал ще съобразят продължаването на договорите си с бъдещето на Емери.

В момента артилеристите са на 8-о място във Висшата лига с 18 точки, като изостоват на осем точки от четвъртия в класирането Челси.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички