Тухел: Не изиграхме най-добрия мач

Тухел: Не изиграхме най-добрия мач

Треньорът на Пари Сен Жермен Томас Тухеле бе със смесени учвства след равенството 2:2 с Реал Мадрид. Тимът му стигна до точката, въпреки, че губеше с 0:2 на “Сантиаго Бернабеу”. Наставникът призна, че не е много доволен от играта на парижани, но пък е щастлив от характера и непримиримостта на футболистите му.

“Не изиграхме най-добрия мач. В началото не показахме истинските си качества, не играехме с увереност и кураж, за разлика от последните ни три мача в Шампионската лига. Това бе много труден двубой за нас. В същото време показахме характер. Не се отказахме, а след като отбелязахме първия гол, стана по-лесно за нас. Класата на Кейлор Навас и на играчите, които влязоха от скамейката, направи разликата. Има още какво да подобряваме в играта си. Трябва да останем спокойни. Имаме 13 точки след пет мача и спечелихме групата”, заяви Тухел.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички