Гледай на живо

100 години Етър: „Звездите на „Етър” (ветерани) - Национален отбор „Звездите на България” (ветерани)

Баджи под въпрос за ЦСКА (Москва)

Баджи под въпрос за ЦСКА (Москва)

Халфът на Лудогорец Стефан Баджи изправи на нокти треньорския щаб на клуба. Той е с травма от двубоя с Локомотив (Пловдив) (2:1). В него дефанзивният полузащитник е получил контузия в глезена. Той обаче стисна зъби и остана на терена до края на срещата. В момента лекарският щаб прави всичко възможно сенегалският халф да бъде на линия за утрешното гостуване на ЦСКА (Москва).

Треньорският щаб на “Орлите” няма да може да разчита и на друг важен халф - Яцек Горалски. Полякът е наказан, защото получи червен картон в гостуването на Еспаньол, което бе загубено с 0:6. И ако Баджи не бъед възстановен, това ще отвори сериозна дупка в състава. В такъв случай редом до Анисе в центъра на терена ще действа капитана Светослав Дяков. Аут за мача в Москва е и Рафаел Форстър, който също бе изгонен срещу Еспаньол.


За Русия няма да пътува и крилото Жоржиньо. Той продължава да се възстановява от разтежение на бедрен мускул. Контузията ще го извади от игра и за сблъсъка с родния ЦСКА-София. Мачът на “Армията” е в неделя, 1 декември.

С проблеми в състава на разградчани е и централният защитник Георги Терзиев. Националът обаче ще бъде на линия за предстоящите две срещи. Той има проблеми в областта на адукторите, но те не са притеснителни.

“Тема спорт”

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти