Емери помоли феновете за помощ

Емери помоли феновете за помощ

Мениджърът на Арсенал Унай Емери, за когото все по-усилено се твърди, че е пред уволнение, заяви, че мисли единствено за днес и утре, а не за бъдещето си. Испанецът помоли феновете да застанат зад отбора в утрешното домакинство в Лига Европа срещу Айнтрахт (Франкфурт).

През уикенда Арсенал направи 2:2 със Саутхамптън на "Емиратс", като това бе пети пореден мач без победа за "артилеристите" в Премиър лийг. След двубоя голяма част от феновете освиркаха отбора. Днес пък стана ясно, че лекция на Емери в лондонски университет е била отменена заради негативни коментари по негов адрес в социалните мрежи.

"Фокусиран съм единствено върху това да се представим добре и да осъществим връзка с нашите фенове. Отборите идват на "Емиратс" без страх. Това е първото, което трябва да променим. Иска ми се феновете да помогнат на отбора, защото се нуждаем от тях. Имаме нужда от връзка с тях", заяви Емери.
Испанецът добави, че Гранит Джака вероятно утре вероятно ще играе за първи път за Арсенал, след като му бе отнета капитанската лента. "Джака е в групата и вероятно ще играе утре. Неговото завръщане е важно за нас."
Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти