Клоп: Най-важното нещо е контузията на Фабиньо

Клоп: Най-важното нещо е контузията на Фабиньо

Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп остана изключително разтревожен от контузията в глезена на халфа Фабиньо, който напусна терена още в 19-ата минута на вчерашния двубой с Наполи (1:1). Според специалиста травмата на бразилеца е най-важният епизод от този двубой, като всички в лагера на мърсисайдци се надяват контузията да не е сериозна, защото през този сезон Фабиньо се очерта като един от най-ключовите играчи на "червените".

"Най-важното нещо е контузията на Фабиньо. Това е от огромно значение. Все още е рано и всички се надяваме, че няма да е толкова сериозно, но е доста болезнено, и то в зона, където не искаш да чувстваш болка - около глезена. Не искам да казвам какво очаквам, защото се надявам травмата да не е сериозна. Той обаче не можеше да продължи. Ще знаем повече утре или вдругиден", коментира мениджърът на Ливърпул.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички