Забраниха на Санчо да говори

Забраниха на Санчо да говори

Младата звезда на Борусия (Дортмунд) Джейдън Санчо е получил забрана от ръководството да разговаря с медиите. Това заяви самият играч след вчерашната загуба на "жълто-черните" от Барселона (1:3). Санчо бе оставен на скамейката за началото на двубоя на "Камп Ноу" и се появи в игра за началото на второто полувреме. Английският национал отбеляза и единствения гол за Борусия в мача. След двубоя Санчо бе един от най-търсените от журналистите играчи, но интересът на медиите остана неудовлетворен, след като той разкри за наложената му забрана.

След мача наставникът на Борусия Люсиен Фавър разкри, че Санчо е останал на пейката за началото заради това, че не е бил достатъчно концентриран.

Всичко това допълнително засилва спекулациите за бъдещето на играча, за когото все по-усилено се твърди, че ще бъде трансфериран през януари. Ливърпул, Манчестър Сити, Манчестър Юнайтед, Барселона и Реал Мадрид имат интерес към 19-годишния талант.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти