Невероятна драма в Будапеща зарадва Лудогорец (видео)

Невероятна драма в Будапеща зарадва Лудогорец (видео)
Отборите на Ференцварош и Еспаньол направиха драматично 2:2 в мач група “Н” на Лига Европа, което донесе радост в щаба на българския шампион Лудогорец. Унгарците пропуснаха една дузпа, а в 90-ата минуута реализираха нова такава за 2:1. В 96-ата минута “папагалчетата” изравниха след попадение на Сержи Дардер. Така Ференцварош се нуждае от победа на българска земя, за да се класира за сметка на “орлите”. Еспаньол пък запази удивителната си серия. Тимът няма загуба цели 26 мача в Европа (15 срещи през сезон 2006/07 и 11 през този сезон).

Наставникът на барселонския тим Пабло Мачин даде шанс на много свои резервни футболисти. Оскар Мелендо и Кампусано оформиха атаката на “папагалчетата” при схема 3-5-2. Унгарците подредиха 4-2-3-1 с Боли в предни позиции.

Срещата в Будапеща започна с две добри спасявания на вратата на каталунците Диего Лопес - в петата и осмата минути. В 22-ата унгарците стигнаха до попадение. Сигер беше на точното място, за да отбележи, след като преди това топката беше срещнала гредата след изпълнение от пряк свободен удар. В 30-ата Пипа направи впечатляващ рейд и върна назад Мелендо, който насочи в мрежата за 1:1.
В 64-ата Исаел от състава на домакините удари греда. В 77-ата съдията назначи дузпа за унгарския тим. Диего Лопес парира след удара от 11-те метра на Исаел.
Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти