Брага и Уулвърхамптън си спретнаха надстрелване и в комплект продължават напред (видео)

Брага и Уулвърхамптън си спретнаха надстрелване и в комплект продължават напред (видео)

Отборите на Брага и Уулвърхамптън си спретнаха истинско надстрелване в сблъсъка помежду си от група "К" в Лига Европа. Срещата обаче завърши без победител - 3:3. Този резултат обаче устроваше и двата тима, които в комплект си осигуриха класиране за следващата фаза.

Брага поведе в 6-ата минута, когато Андре Орта отправи далечен удар, топката рикошира в защитник и прехвърли вратаря за 1:0.

До края на полувремето обаче Уулвърхамптън направи пълен обрат. Първо в 14-ата минута след центриране отляво Раул Хименес с глава порази вратата за 1:1.


В 34-ата минута Хименес задържа топката пред пеналта и елегантно намери включилият с от задна позиция Дохърти, който с глава вкара за 1:2.

Само минута по-късно Траоре бе изведен пред наказателното поле, напредна и стреля по земя за 1:3.

Брага обаче успя да стигне до равенство през втората част. В 64-ата минута Галено се измъкна в наказателното поле и пусна успоредно на голлинията към Паулиньо, който засече топката във вратата за 2:3.

В 79-ата минута се стигна до разиграване след корнер, топката бе центрирана към Франсерджо, който с глава я прати във вратата за крайното 3:3.

След това равенство Брага запазва първата си позиция в групата с 11 точки, а Уулвс остават втори с 10 точки. И двата тима обаче вече са сигурни участници на 1/16 финал, след като в другия мач в групата Бешикташ се наложи с 2:1 над Слован и така уби надеждите на словаците.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти