Гледай на живо

Очаквайте в 15:00 Контролна среща: България (U16) - Вестфалия (U16)

Генчев: Излизаме за победа срещу Ференцварош

Наставникът на Лудогорец Станислав Генчев определи гола на ЦСКА (Москва) във вратата на тима като елементарна и непредизвикана грешка. Днес българският шампион завърши 1:1 с московския гранд.

"Днес изиграхме един добър мач срещу добър отбор. През повечето време ЦСКА владееше топката и имаше инициативата. Вкарахме един гол, можеше да вкараме и втори. При грешка в защитата и опит да разиграем топката допуснахме гол. Така е във футбола. Грешките се наказват. Реалният резултат днес е равен. Проведохме много разговори и разбори. Това, че влязохме добре в мача, се дължи изцяло на опита на футболистите. В последните минути отборът на ЦСКА се изнесе в предни позиции и оставяше празни пространства в защита. Заради това пуснах и свежи футболисти в атака. Чистите голови положения пред нашата врата бяха малко. Не съм доволен от гола, който допуснахме".

В домакинския мач с Ференцварош излизаме за победа. Да бъдем живи и здрави и да нямаме контузии, за да можем да използваме пълния състав. След три дни играем срещу ЦСКА. Мачът ще бъде труден. Трябва да вдигнем футболистите и да преценим на кои хора ще разчитаме в неделя”.  

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти