Копенхаген направи нова крачка към 1/16-финала с успех в Швейцария

Копенхаген направи нова крачка към 1/16-финала с успех в Швейцария

Отборът на Копенхаген направи нова крачка към класиране на 1/16-финала в Лига Европа, след като постигна успех с 1:0 като гост на Лугано в срещата от 5-ия кръг в група "В". Успехът на датчаните не дойде лесно, но той бе доста ценен за тях.

Единственото попадение в срещата реализира Николай Томсен в 27-ата минута. Бертолец центрира отдясно и Томсен с плонж с глава прати топката в мрежата.

С този успех Копенхаген събра актив от 9 точки и заема 1-ата позиция в класирането и ще се нуждае само от равенство в последния си мач с Малмьо, за да си осигури участие в следващатси за нещо повече в турнира и остава на последното място с 2 точки.а фаза. Лугано окончателно приключи с надеждите

<br><br><div class="sp_widget-ifr" data-sp-ts="1574972469" data-sp-type="ranking" data-sp-id="2019112810215695" data-sp-params="champ=48;season=365;group=881"></div>
<script src="https://www.sportal.bg/javascript/sportal_w.js" type="text/javascript"></script>
Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти