Малмьо пребори Динамо (Киев) в невероятен трилър

Малмьо пребори Динамо (Киев) в невероятен трилър

Малмьо постигна страхотна победа с 4:3 над Динамо (Киев) в сблъсъка между двата тима от 5-ия кръг в група "В" на Лига Европа. Срещата предложи страхони емоции и може да се нарече истински трилър с оглед на това как се разви тя.

Малмьо поведе в резултата още във 2-ата минута с гол на Бенгтсон.

До края на полувремето обаче Динамо направи пълен обрат с попадения на Миколенко в 18-ата и Циганков в 39-ата минута.

Още в началото на втората част резултатът отново бе изравнен чрез Розенберг, а в 57-ата минута Раки отново изведе домакините напред с точен изстрел за 3:2.

В 65-ата минута украинците останаха с 10 души на терена, след като Сидорчук си изкара червен картон и остави отбора си в намален състав. Дори и с човек по-малко обаче гостите успяха да стигнат до изравняване за 3:3 след гол на Вербич в 77-ата минута.

Истинската драма настъпи в добавеното време, когато Малмьо все пак стигна до победата, а големият герой за домакините бе Розенберг, който оформи крайното 4:3 в 96-ата минута.

Така Малмьо злезе на 2-ото място в групата с 8 точки, докато Динамо вече е на 3-ото място с 6 точки. И двата тима обаче запазват реални шансове за продължаване напред, но шведите вече са в доста по-изгодна позиция.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти