Почетино с първи думи след уволнението си

Почетино с първи думи след уволнението си

Бившият мениджър на Тотнъм Маурисио Почетино най-сетне наруши мълчанието си, след като бе уволнен миналия вторник, а по-малко от 24 часа след това на мястото му бе назначен Жозе Моуриньо. Аржентинецът публикува специално обръщение, публикувано от Асоциацията на мениджърите в Премиър лийг.

Ето какво написа Почетино:

"Бих искал да благодаря на Джо Люис и Даниел Леви, че ми дадоха възможност да бъда част от историята на Тотнъм. Бих искал да благодаря и на всички, които срещнах в Тотнъм, на целия щаб и на всички играчи, които срещнах през тези 5.5 години. Накрая бих искал специално да спомена феновете, които правят този клуб толкова велик с фантастичната си подкрепа.

Дадох всичко от себе си, за да реализирам целите, които ми бяха поставени на нашата първа среща. Имаше точно толкова трудни предизвикателства, колко и вълнуващи успехи.

Най-добри пожелания за бъдещето. Сигурен съм, че пътищата ни отново ще се пресекат".

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти